Zilte-C Fotografie Zilte-C Fotografie

About me

Previos PostNext Post

‘Fotografie is voor mij een manier om creatief bezig te zijn. Een manier om mensen iets waardevols en moois mee te geven.

Een manier om mensen letterlijk dingen op een andere manier te laten zien.’

Nadat ik jaren voor mijn werkgever op de afdeling Logistiek&ICT heb gewerkt en daarnaast zo af en toe wat Productfotografie deed, ben ik sinds 1 januari 2019 ingezet als productfotograaf! Super leuk en een mooie stap vooruit! Dat gaat van hele kleine dingen (fietsonderdelen) tot ongeveer de grootte van een fietswiel. Maar voornamelijk fotografeer ik de (nieuwe) fietskleding en aanverwante artikelen voor op de dealer- en consumentenwebsite.

Maar mijn leven bestaat niet alleen uit fotografie, ik ben ook moeder van 2 heerlijke kinderen en getrouwd met de beste man van de wereld! Nadat onze kinderen geboren waren en ik mijn eerste spiegelreflex-camera in handen kreeg, ging ik al heel snel ‘los’. Ik merkte dat ik veel kwijt kon in de fotografie, dus ben ik veel verschillende cursussen gaan volgen. Van natuurfotografie tot verhalende kinderfotografie…… Leuk vind ik het allemaal! Maar wat ik echt heel bijzonder vind, is Rouwfotografie. De één heeft er niks mee, voor de ander is het enorm waardevol en helpt het bij het rouwproces. Ik vind het ontzettend bijzonder en mooi om mensen in het zwaarste moment van hun leven, steun te kunnen bieden bij het verwerken van hun verlies. Hoe belangrijk het voor een ander kan zijn, geeft het mij een prettig gevoel om het goed te kunnen neerzetten. Op deze site staan slechts een aantal foto’s van de Uitvaarten die ik heb gedaan, uiteraard om de privacy van de betrokkenen te waarborgen.

Naast de Uitvaartfotografie kan ik helemaal opgaan in macro. Wat kan dat toch een fantastische wereld zijn! Mooie gekleurde insecten, prachtige structuren, zien wat je zo één, twee, drie niet op het eerste gezicht kan waarnemen, echt super leuk! Maar ook het laten zien hoe mooi dingen kunnen zijn…. Een landschap, een bloem, Nederland…. Daar ga ik voor.

Uiteraard heb je daarnaast ook nog de gezins/groeps/kinderfotografie. Weer een hele andere tak van sport, die ik nog erg aan het ontwikkelen ben. Maar ook dat is weer onwijs leuk, ook daar kan ik mijn creativiteit toch wel in kwijt en kom ik steeds meer uit mijn ‘schulp’.

Al met al is fotografie zo’n mooie uitdaging, waar ik wil nóg beter in wil worden, nog meer in wil groeien en doe daar mijn uiterste best voor.

x

Monique

 AVG Privacy Zilte C fotografie

Algemene voorwaarden 2019

Previos PostNext Post Share: