Zilte-C Fotografie Zilte-C Fotografie

– Natuurlijke Zaken fotografie

Speciaal voor de zzp-er en de startende ondernemer’

 

Wat nou als je als zzp-er /startende ondernemer foto’s wilt hebben van je werkzaamheden, je product, je werkruimte… enz…. maar stockfoto’s dekken de lading niet en zijn echt niet uniek….. Bovendien wil je natuurlijk ook mooie foto’s van jezelf, dat kan een mooi portret zijn binnen (al dan niet in de studio),  maar ook buiten kun je prachtige beelden laten maken van jezelf. Er is zoveel moois buiten en er wordt heel veel binnen gewerkt, dus we moeten er meer op uit!

En daar kom ik, de Natuurlijke Zaken fotograaf, om de hoek kijken. Ik ben graag buiten en vind het dan ook heerlijk om jou als ondernemer in de natuur vast te leggen. Samen gaan we bedenken hoe we jou en je werkzaamheden, op een samen gekozen locatie kunnen vastleggen om de mooiste beelden maken.

Afhankelijk van je professie kunnen we wellicht ook met kinderen gaan werken. Ik vind kinderen echt te gek om te fotograferen. Ze zijn uniek, bijzonder en heerlijk puur nog.  Dit zou bijvoorbeeld goed kunnen werken als je kindercoach of gezinstherapeut bent (let op: dit zijn voorbeelden, het is voor veel meer beroepen toepasbaar).

Daarnaast heb ik de loop der jaren heel veel natuurfoto’s gemaakt (en blijf ik maken). Van prachtige zonsondergangen tot details van bloemen, maar ook duinen, strand, bergen, water….. noem maar op. Inmiddels is dat een hele collectie geworden, die ik voor jullie wil gaan inzetten . Op het moment dat we in gesprek raken, ik je beter leer kennen en te weten kom welke kant je op wilt gaan, ga ik op zoek in mijn beeldbank naar foto’s die passen bij jouw visie en style. Kies jij ervoor om je foto’s door mij, De Natuurlijke Zaken fotograaf, te laten maken, dan kan je dus ook een foto uit mijn beeldbank gebruiken voor op je website, socials en drukwerk (aantal foto’s en de mate van uniekheid is afhankelijk van het gekozen pakket, zie hiervoor de tarieven onder Tarieven Zakelijk).

Wil jij meer zichtbaarheid middels unieke en sfeervolle foto’s waarbij de natuur zeker niet ontbreekt? En ben je (startende) zzp-er / ondernemer? Neem dan snel contact op via het Contactformulier

 

Warme groet,

Monique

Zilte C fotografie / Natuurlijke Zaken fotografie

Share Project :

  • Share Project :