Zilte-C Fotografie Zilte-C Fotografie

Welkom bij Zilte C fotografie!

Welkom bij Zilte C fotografie.

Fijn dat u op zoek bent naar een fotograaf om persoonlijke herinneringen of zakelijke momenten vast te laten leggen.

Met de passie die ik heb voor fotografie leg ik heel graag uw dierbare momenten voor altijd vast. Herinneringen heb je en hou je altijd, maar met behulp van de beelden die ik maak blijven deze voor altijd op hun mooist bewaard. Families, vrienden, groepen en kinderen zijn mijn doelgroepen. Met name kinderen zijn echt fantastisch om vast te leggen, van baby tot jongvolwassenen, heerlijk om te doen.

Een mooi compliment van een stel tieners: ‘de schoolfotograaf zou ook zo’n fotograaf moeten zijn, echt veel toffer! ‘

 

Maar ook voel ik mij thuis in de zakelijke kant van fotografie. Ik werk graag in een overleggende sfeer zodat we samen tot een mooi eindresultaat komen. Daarom kom ik het liefst voor een eerste gesprek bij jullie langs om jullie wensen door te nemen, maar ook om een te kijken of het klikt. Afhankelijk van de gewenste fotoshoot, gaan we daarna aan de slag (direct of op latere datum) of volgt er nog een bespreking om te brainstormen al dan niet met een (digitaal) moodboard. En gaan we daarna de besproken punten uitvoeren.

Goed sfeer en product overbrengen is heel belangrijk voor een mooi compleet beeld.

Een paar mooie woorden van tevreden klanten:   Ontspannen, prettige sfeer, spontaan, ruimte voor eigen inbreng….

 

Kijk rustig rond op de website van Zilte C Fotografie en mochten er vragen zijn, dan kunt u deze altijd stellen via het Contacformulier, Facebook, Instagram of reserveer snel een datum!

Hopelijk tot ziens!

x Monique

about-me

Share Project :

  • Categories:
  • Share Project :