Zilte-C Fotografie Zilte-C Fotografie

Welkom bij Zilte C fotografie!

Welkom bij Zilte C fotografie & Art By Zilte C fotografie !

Fijn dat u op zoek bent naar een fotograaf om persoonlijke herinneringen vast te leggen of uw bedrijf middels foto’s de juiste uitstraling te geven.

Met de passie die ik heb voor fotografie leg ik heel graag uw dierbare momenten voor altijd vast. Herinneringen heb je en hou je altijd, maar met behulp van de beelden die ik maak blijven deze voor altijd op hun mooist bewaard. Families, vrienden, groepen en kinderen zijn mijn doelgroepen. Met name kinderen zijn echt fantastisch om vast te leggen, van baby tot jongvolwassenen, heerlijk om te doen.

Maar ook de zakelijke kant van fotografie is ontzettend interessant. Niet alleen voor grotere bedrijven verzorg ik de fotografie, maar juist ook voor de startende ondernemer. Niets is zo leuk om vanaf nul in samenspraak met de klant het beeldmateriaal te bedenken en uit te voeren. Daarbij ga ik het liefst ook naar buiten. Ik ben een ontzettende fan van de natuur en wil altijd heel graag die schoonheid en rust combineren met het zakelijke. Dat heeft geresulteerd in Natuurlijke Zaken Fotografie, speciaal voor de startende ondernemer.

Nog een tak binnen de fotografie, maar dan meer op het creatieve vlak:

Art By Zilte C fotografie

Ik maak graag portretten van natuurlijke producten zoals bloemen, kruiden, groentes, fruit en een combi hierin. Een stukje bewustzijn kan ik daarmee creeeren: wat eten we nu eigenlijk? Hoe ziet het er ook al weer uit. De schoonheid en puurheid van wat de natuur ons bied is zo veelzijdig, daar mag wel meer aandacht aan besteed worden. En ook dit soort portretten kunnen heel goed aan de muur bij bedrijven. Een bloem gecombineerd met iets wat typerend is voor het bedrijf of juist de uitstraling dat je voor gezondheid gaat. Er is zoveel mogelijk. Maar ook een prachtig portret van een tomaat in je nieuwe keuze of het super strakke dibond, ik zie het al voor mij!

Kijk rustig rond op de website en mochten er vragen zijn, dan kunt u deze altijd stellen via het Contactformulier, Facebook of Instagram

Hopelijk tot ziens!

x Monique

about-me

Stephanie Ubink
Stephanie Ubink
2022-11-15
Wat heeft Monique van Zilte C Fotografie prachtige foto's van onze bruiloft gemaakt. Fijn contact ook onderling en alles is bespreekbaar. Echt een aanrader.
Kim Mulder
Kim Mulder
2022-10-27
Hele fijne zakelijke shoot gehad bij Monique. In de voorbereiding hebben we goed kunnen overleggen over de beste locaties, kleding, etc. En tijdens de shoot ging het eigenlijk als vanzelf, ik voelde me op mijn gemak bij Monique en dit is terug te zien in het eindresultaat.
adriette tervoort-beemster
adriette tervoort-beemster
2022-09-26
Monique is gewoon heel goed in haar vak! Mooie foto's op een ontspannen manier gemaakt. Ze bruist van de ideeen en staat open voor eigen inbreng!
Marloes Tervoort
Marloes Tervoort
2022-09-23
Nadat Monique beide fotoshoots had gedaan van onze kinderen wilden we Monique graag vragen voor de volgende mooiste dag van ons leven, onze trouwdag! Met windkracht vier op het strand getrouwd maar wat heeft Monique een top foto's gemaakt. Originele foto's, geen statieportretten, geen standaard trouwfoto's! Lieve Monique, bedankt voor de super mooie foto's! Vorige week het fotoboek gehad en we herbeleven de dag meteen weer!
Ciska Haver
Ciska Haver
2022-09-13
Heel dankbaar dat Monique van Zilte C fotografie op zeer korte termijn tijdens een beladen periode zulke mooie foto’s van de familie en een bijzondere man heeft gemaakt. Nu mijn schoonvader er niet meer is, waarderen we dit nog meer en hebben we voor altijd een prachtige herinnering.

Share Project :

  • Categories:
  • Share Project :